RSS Feed

Et lille slag for ytringsfriheden

Posted on søndag, februar 15, 2009 in Danish, Planet Ubuntu-DK

Som de fleste ved har nogle danske internet-udbydere spærret for adgangen til The Pirate Bay, bl.a. TDC. Dermed er det også blevet gjort umuligt at følge med i den nærtstående retssag mod nogle af folkene bag The Pirate Bay, hvor nyheder set fra deres synspunkt bliver publiceret på trial.thepiratebay.org.

Dette synes jeg er helt uholdbart i et rets-samfund som det danske!
Tænk hvis det bliver kutyme at anklagede ikke kan forsvare sig i medierne!

Derfor har jeg sat et mirror af bloggen, på http://tpbtrial.smartere.dk/ så folk der har en mindre friheds-elskende internet-udbyder også kan følge med i begge sider af retssagen. Den opdaterer én gang i timen.

Bemærk! Der findes ingen links til ophavsrettigt beskyttet materiale på den side jeg laver et mirror af! Det er nok det bedste eksempel på censur vi har i Danmark pt.: En side der ikke overtræder nogen som helst love, men som blot udtrykker en mening, er blevet spærret!

Be the first to comment.

Leave a Reply